[O1] Dziwne dźwięki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kelerm
    Classic
    • 2010
    • 6

[O1] Dziwne dźwięki

Zamieszczone przez tomi98
    Moja żona zdecydowała, że kupujemy octę ( ja byłem zdecydowany na multiplę ), za skodą było dobra renoma, że się nie psuje, przedewszystkim pienkna sylwetka , duży bagażnik, dobre pakiety ubezpieczeń, itp.

Niestety w niedalekiej przyszłości rozstaje się z octą, ( no chyba , że do tego czasu skoda wypuści na rynek fajnego vanika ) po prostu na moją rodzinę jest na mała, od miesiąca mamy trzecie dziecko ( synka ) - w tej chwili jak pomyślę o wakacjach i co będę musiał zapakować do bagażnika, to już się boję, że nie znieszczę wszystkich rzeczy, a bagażnik na dachu już mam zajęty ( deska do windusfingu ) k
    W końu bagażnik w limuzynie 528 L nie jest taki duży :wink:
    to kup superba combi w opcji z zestawem naprawczym, ponad 600 litrów bagażnika powinno Cię zadowolić

A wracając do tematu dlaczego wybrałem Octavię:

1. Bogate wyposażenie którego zawsze mi brakowało w poprzednich autach

2. Ogromny bagażnik 548 litrów

3. Piękny kolor

4. Niska cena i młody rocznik

5. Tanie części

6. Łatwa odsprzedaż i dobra opinia

7. Silnik którego nie trzeba prosić żeby chciał jechać

8. Bo francuskie, koreańskie i włoskie się psują i tracą na wartości dużo i są nic nie wartymi bublami a hondy są za drogie.
  • edapawel
    Classic
    • 2008
    • 16

[O1] Dziwne dźwięki

Witam szanownych forumowiczów , mam problem z moją czeszką a mianowiceie podczas jazdy słychac dziwny dźwięk tarcia ( z przodu auta ) taki jak po przejechaniu przez pasy na autostradzie.
    Dodam iż wymieniłem już łożyska w kołach , osłony tarcz , tuleje , gumki na drążkach i nic może ktoś się spotkał już z takim problemem bym był wdzięczny za jakąś podpowiedź

Komentarz

• CUbee
      Classic
      • 2009
      • 9

witam mam podobny problem -przy skrecaniu slychac dziwny dzwiek(huk)w lewym kole -wymienione lozysko,przegub...ciagle bez zmian...prosze o pomoc

Komentarz

Pracuję...